Liittyminen

Miten mukaan?

Jousiammunta on harrastus, joka sopii kaikille: naisille, miehille, niin vanhoille kuin nuorille. Jousiammunta on urheilulaji, joka vaatii harrastajaltaan tietysti tarkkuutta ja tekniikan taitamista, mutta ennen kaikkea itsensä hallitsemista ja henkistä tasapainoa. Jousiammunta on vastapaino oravanpyöräajan kiireiselle elämänrytmille. Jousiammunta, toisin kuin yleisesti luullaan, ei ole voimalaji vaan sitä voi harrastaa koko perhe.

Rovaniemen alueella koronaepidemia on perusvaiheessa, joten Lapin Jousi voi jatkaa keväällä keskeytyneitä kursseja seuraavasti:

Juniorit

Junioriryhmän vuoro on Tiistaisin klo 17-18. Tälle vuorolle voi tulla junioriryhmän jäsenet, jonka toiminta keskeytyi Maaliskuussa. Junioriryhmän toiminta jatkuu ohjattuna säännöllisenä harjoitteluna, ei varsinaisesti kurssimuotoisena. Junioriryhmään voidaan ottaa myös uusia jäseniä (ryhmän maksimikoko rajoitettu). Ilmoittautumiset kurssiin vastuuhenkilölle Petri Alariestolle sähköpostitse tai puhelimitse.

Ensinuolet

Ensinuolet-ryhmän vuoro on Tiistaisin klo 18-19:30. Tälle vuorolle voi tulla Ensinuolet -ryhmän jäsenet, jonka toiminta keskeytyi Maaliskuussa. Ensinuolet kurssi jatkuu tämän vuoden loppuun.

Tämän Ensinuolet-ryhmän harjoitukset alkavat Tiistaina 1.12.2020 klo 18.

Jatkonuolet

Jatkonuolet -ryhmän vuoro on kaksi kertaa viikossa: Keskiviikkoisin klo 18:30-20 ja Sunnuntaisin klo 14-15:30. Näille vuoroille voivat osallistua ne Jatkonuolet -kurssin osallistujat, jonka toiminta keskeytyi Maaliskuussa. Jatkonuolet -kurssi jatkuu tämän vuoden loppuun.

Tämän Jatkonuolet -ryhmän harjoitukset alkavat Sunnuntaina 29.11.2020 klo 14.

Uusien harrastajien Junioriryhmään osallistuminen on mahdollista jatkuvasti, mutta ilmoittautuminen täytyy tehdä etukäteen.

Uudet Ensinuolet ja Jatkonuolet -ryhmät aloittavat Tammikuussa. Voit ilmoittautua Tammikuun Ensinuolet tai Jatkonuolet kursseille sähköpostilla tai puhelimitse Petri Alariestolle.


Tervetuloa!

Kokeiltuasi pari kertaa ampumista, haluat varmaankin liittyä seuraan jäseneksi. Se käy seuraavasti:
  1. Täytä henkilötietolomake ja palauta se seuran vastuuhenkilölle
  2. Mene verkkopankkiin ja maksa kuluvan vuoden jäsenmaksusi seuran tilille (Osuuspankki, FI52 5640 0220 3459 17) kahden viikon sisällä jäseneksi haluamisesi jälkeen


Jäsenmaksut vuonna 2020 ovat:
Jäsentyyppi hinta
Aikuiset 95€/vuosi
Juniorit 60€/vuosi
Opiskelijat 65€/vuosi
Kevät- tai syyskausi 60€/6 kk
Kannatusjäsenet 5€/vuosi
Kertamaksu 5€


Seuran jäsenillä on Jousiampujain Liiton kautta tapaturma- ja vastuuvakuutus.

Kansallisiin kilpailuihin tarvitaan kilpailulisenssi. Lisenssin ostoon pääset joko SJAL:n sivujen kautta tai suoraan tästä linkistä.